Vertegenwoordiging, begeleiding en ondersteuning voor (alleengaande) ouderen

Direct contact:

06 21884642

Ondersteuning en begeleiding – professioneel en persoonlijk

Zo lang mogelijk het leven in eigen handen hebben. Dat is wat we onszelf wensen. Niet afhankelijk zijn van kinderen, familie of derden. Maar zelfstandig ons leven leven en eigen beslissingen nemen.

Herkent u dat gevoel van onafhankelijk willen zijn? Maar bekruipt u ook regelmatig een vervelend gevoel van onmacht. Een onmachtig gevoel dat u het overzicht verliest. Dat het leven met u op de loop gaat.

Met Zorg en Aandacht ondersteunt u om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen leven. Zodat u vrijheid en regie blijft ervaren.

Vertegenwoordiging

Heeft u op bepaalde momenten behoefte aan iemand in uw omgeving die namens u wil optreden of het woord kan voeren? Iemand die u vertegenwoordigt zoals u dat wenst?

Wellicht zijn er wel mensen in uw omgeving (kinderen, buren, vriend(inn)en), maar wilt u hen juist niet belasten om u te vertegenwoordigen. Dan is Met Zorg en Aandacht er voor u. Om u te vertegenwoordigen. Professioneel en persoonlijk.

Ondersteuning en begeleiding

Misschien wilt u met uw dierbaren en andere betrokkenen de leuke dingen doen en hen niet belasten om u te (moeten) begeleiden en ondersteunen. Soms is dat te privé.

Vindt u het prettig uw zorgen en lasten te delen, zonder daarvoor een ‘dank-je-wel’ te hoeven zeggen? Zou u het fijn vinden niet alles alleen te hoeven doen? Ook al bent u nog (redelijk) goed in staat om op uw eigen manier invulling te geven aan uw leven.

Met Zorg en Aandacht is er om u op die momenten te ondersteunen en te begeleiden. Wij staan naast u of achter u bij het nemen van beslissingen of het ondernemen van activiteiten. We doen het samen.

U ervaart mentaal welbevinden, regie, zingeving, kwaliteit van leven en maatschappelijk participeren.


Neem contact met ons op.


    Wat zeggen cliënten over Met Zorg en Aandacht?


    Met Zorg en Aandacht is aangesloten bij